Cautare

3658 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (4.67 secunde)
„Am solicitat tuturor institutiilor la care am facut sesizari penale în ultimii trei ani sa ne prezinte stadiul în care se afla dosarele societatilor gasite cu sold la noi.
„Am solicitat tuturor institutiilor la care am facut sesizari penale în ultimii trei ani sa ne prezinte stadiul în care se afla dosarele societatilor gasite cu sold la noi.
„Am solicitat tuturor institutiilor la care am facut sesizari penale în ultimii trei ani sa ne prezinte stadiul în care se afla dosarele societatilor gasite cu sold la noi.
Datele de la DGFP Dolj arata ca evaziunea - inca nedovedita - s-a ridicat la 70.196.515 lei (701 miliarde de lei vechi).
Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timis au descins la doua adrese, in cautarea unor hackeri care au spart site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Timis si au lasat injurii la adresa lui Traian Basescu si Emil Boc.
Surse din cadrul IPJ Prahova au declarat ca banii au fost initial depusi la banca, apoi retrasi in 2007-2008 si pastrati intr-un geamantan vechi care se afla sub o scara din casa nelocuita a parintilor victimei.
Ofiterii de la Investigatii Criminale din cadrul IPJ Dolj au inceput de ieri-dimineata cautarea omului de afaceri Dinel Staicu, condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
Un sofer acuza doi agenti de la Sectia 3 Politie Craiova ca, luni seara, l-au incatusat si lovit pentru simplul motiv ca a oprit masina cu intarziere dupa ce i-au facut semn sa traga pe dreapta.
Un agent de la Politia Bailesti este anchetat pentru ca ar fi furat doua roti de la masina unui concitadin.
O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
2 tone de petarde si artificii, confiscate de politistii din Ilfov 2 tone de petarde si artificii fara documente de provenienta au fost descoperite si confiscate de politisti, intr-o actiune desfasurata in localitatile Dobroesti si Ganeasa, precum si in municipiul Bucuresti, de la trei barbati care ar fi comercializat ilegal articolele pirotehnice catre persoane neautorizate, a informat joi Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
Magda Marincovici) Alianta Pacientilor Cronici din Romania a dat in judecata statul roman in trei procese diferite pentru nerespectarea dreptului pacientilor la sanatate, garantat prin Constitutie. ... - Demararea unei actiuni in instanta pentru obligarea Guvernului, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa actualizeze lista medicamentelor compensate;
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... La Senat, in judetul Arges au fost delimitate patru colegii uninominale.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale.
google-analytics.com